Slet din SmartReps-konto

Du kan slette din konto i SmartReps-appen eller bede om sletning på e-mail, også selvom du ikke længere kan logge ind.

Slet i appen

Åbn SmartReps, gå til Profil, vælg Slet konto, og bekræft. Din login-konto fjernes med det samme, og dine SmartReps-data slettes i baggrunden.

Bed om sletning på e-mail

Skriv til support@smartreps.app fra den adresse, der er knyttet til din konto, med emnet “Slet min SmartReps-konto”. Vi kan bede dig bekræfte, at kontoen er din, før vi behandler anmodningen.

Hvad der sker med dine data

Sletningen fjerner din SmartReps-profil, træningshistorik, programmer, skabeloner, egne øvelser og tilhørende appdata. Den fjerner ikke data, du har valgt at gemme i Apple Health eller Health Connect; dem kan du administrere i din enheds sundhedsapp.

Købsoplysninger fra appbutikkerne forbliver hos Apple eller Google i henhold til deres politikker. Transaktionsoplysninger, som SmartReps skal opbevare for at opfylde lovkrav, kan blive opbevaret i den påkrævede periode.